Lid van Bouwend NL?

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, stelt voor haar leden een uitgebreide weermodule beschikbaar welke wordt verzorgd door MeteoGroup. Naast de uitgebreide weermodule vindt u op de website van Bouwend Nederland verkeersinformatie, neerslagbeelden en de dagelijks waargenomen gevoelstemperatuur. Aanvullend kunt u bij MeteoGroup profiteren van ledenvoordelen oplopend tot 50%.

Weermodule Bouwend Nederland

Via de website van Bouwend Nederland kunt u als lid uitgebreide bouwspecifieke weersinformatie raadplegen. In de weermodule vindt u regionale weersinformatie met verwachtingen voor de komende 36 uur, 5 dagen en 10 dagen, kansverwachtingen voor de komende 15 en 30 dagen, waarnemingen, neerslagbeelden en kunt u diverse rapporten en statistieken van onwerkbare dagen maken. Om deze weermodule te kunnen raadplegen dient u lid te zijn van Bouwend Nederland en hebt u inloggegevens nodig.

Bouwend Nederland ledenvoordelen

Naast de uitgebreide weermodule kunt u voor de volgende producten van MeteoGroup profiteren van een ledenvoordeel:

  • 15% korting op Consulten weerkamer 24/7.

  • 15% korting op Historische weersinformatie.

  • 15% korting op Expertises voor schades.

  • 10% korting bij Bewaking kritisch weer op projectbasis.
  • 15% korting op Weercursus ‘Algemene Meteorologie’. 


  • Hoe profiteert u?
    U dient zich bij MeteoGroup te melden als lid van Bouwend Nederland met uw lidmaatschapsnummer. Vervolgens zal de met Bouwend Nederland overeengekomen korting worden verleend.

    Voor meer informatie over de ledenvoordelen kunt u het formulier invullen.