E-mailservice

E-mailservice
Met de e-mailservice voor de bouw van MeteoGroup beschikt u snel en eenvoudig over alle weergegevens voor uw locatie.


Naast een overzicht van het opgetreden weer krijgt u tevens informatie over de Vorst-WW, CAO Gevoelstemperatuur en de Voormalig Risicofondsnorm en een regionale weersverwachting voor de planning van uw werkzaamheden. De aantrekkelijk geprijsde abonnementen zijn af te sluiten voor één of meerdere regio's. Verzending vindt standaard twee keer per dag plaats. 

Actuele waarnemingen

De e-mailservice voor de bouw presenteert de officiële temperatuur- en gevoelstemperatuur waarnemingen van 07.00 en 10.00 uur en de laagst gemeten temperatuur tussen 00.00 uur en 07.00 uur van de KNMI waarnemingsstations waarmee u weerverlet aan kunt tonen. Uiteraard wordt per waarnemingsstation vermeld of de normen wel of niet gehaald zijn voor de Vorst-WW, CAO Gevoelstemperatuur en de Voornmalig Risicofondsnorm. In het e-mail bericht wordt dit tevens aangegeven door middel van kleuring van de opgetreden waardes in de tabel. Daarnaast worden ook de waargenomen gevoelstemperatuur, relatieve vochtigheid, windsnelheid en -richting weergegeven.

Regionale verwachting korte termijn

In de regionale verwachting (voor een plaats of provincie) krijgt u een verwachting voor vandaag en morgen in stappen van 3 uur. Deze verwachting bevat alle informatie die nodig is voor het plannen van uw werkzaamheden. Naast de tabelverwachting ontvangt u voor uw regio een korte termijn tekstverwachting met een algemeen weerbeeld en eventuele bijzonderheden.

Meerdaagse tabel regionaal

De 5-daagse regionale weersverwachting voor de bouw bevat een tabel met specifieke weerselementen, zoals de gevoelstemperatuur, kans op nachtvorst, neerslaggegevens en de weerfase volgens NEN 6722. Naast de tabel ontvangt u een landelijke tekst verwachting voor de lange termijn.

Actuele weersituatie
Buiten het abonnement op de e-mail krijgt u tevens de beschikking over een link naar een webpagina. Via deze link kunt u doorklikken naar een webpagina met de actuele en verwachte neerslagbeelden en de actuele waarnemingen van de KNMI waarnemingsstations.

Vorstverlet regio indeling

Regio’s
De e-mailservice voor de bouw wordt aangeboden voor 6 abonnementsregio’s. Per  regio ontvangt u een overzicht van de KNMI waarnemingsstations die binnen deze regio vallen. Klik op de afbeelding hiernaast voor een overzicht van de abonnementsregio’s en de KNMI waarnemingsstations per regio.

Verzending
Een abonnement op de e-mail service voor de bouw kan voor de winter of een heel jaar worden afgesloten. De winterperiode loopt van 1 oktober t/m 30 april. De e-mail wordt standaard twee keer per dag verzonden, u kunt zelf de gewenste tijdstippen opgeven. 

Tarieven / abonnementen
De kosten voor een abonnement op de e-mailservice voor de bouw starten voor de winterperiode voor één regio bij € 150,- exclusief BTW.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor een abonnement.

Voor meer informatie over de e-mailservice voor de bouw kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0317-399 800